Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore,

Schwarzenberg pronášel vulgarity jako ministr zahraničních věcí. Nepronášel je sice v rozhlase jako Zeman, ale pronesl je v oficiálním rozhovoru pro jedny z nejčtenějších českých novin zvaných Lidovky (Lidové noviny).

3 4
možnosti
JC

Také v rozhovoru pro iDNES, zcela nedávno. Tam bylo zcela zřejmě vidět, že on prostě tak mluví normálně, jako podkoní ...

2 2
možnosti
ZB

Karma.Spousta lidí není schopno pochopit, že funkce prezidenta je i symbolem našeho národa a člověk, který ji zastává si nesmí dovolit ve veřejném projevu mluvit vulgárně.V soukromí ať si mluví jak chce, to nikoho nezajímá.Na veřejnosti prezident reprezentuje naši vlast a dělá nám všem jenom ostudu.To ho zřejmě vůbec nezajímá....

7 4
možnosti

Spousta lidí kašle na symboly a zajímá je především jak se jim žije tady a teď.

0 0
možnosti
Foto

když mluví vulgárně Zeman, je to hulvátství.

Když mluví sprostě Schwarzenberg, je to noblesa a masarykovský étos.

6 3
možnosti
ZB

Když mluví člověk ve funkci prezidenta vulgárně je to celosvětová ostuda a ponížení všech Čechů.Pokud vulgárně mluví člověk ve funkci poslance, je to také špatné, ale vůbec nikoho to nezajímá.Prezident má reprezentovat svým chováním celý národ, funkce prezidenta je symbol české státnosti.

6 5
možnosti
AS

A60d23a28m 92S12t37a17v47a

6. 11. 2014 8:14

"...z té Číny...": A jestliže je pro vás Čína ta Čína, tak to ukazuje jen vaši ubohost. Protože Čína je Čína. Lidi jako vy zaspali dobu /a la Schwarzenberg/ a svou hloupostí nás ženou do civilizační záhuby. Vzpamatujte se!

3 5
možnosti
MT

At se Vam to libi ne nebo ne, tak Cina je rodu zensleho. Neni to to ten Cina, nebo to Cina. Je to ta Cina. Takze navrat z te Ciny.

1 0
možnosti
JT

Jednou je Zeman presidentem vsech obcanu CR, tak se s tim smirte. Dokud neudela neco protiustavniho a neodvolaji ho, tak jim i zustane do konce sveho volebniho obdobi. Nikde v Ustave jsem nenasel, zeby nesmel mluvit sproste do radia. Vyhrady proti nemu jsou vicemene formalniho charakteru.

4 2
možnosti
AS

A29d17a89m 70S43t32a33v37a

6. 11. 2014 8:10

"...A snaží se řeč Miloše Zemana bagatelizovat...": Autore, zase omyl, či spíž podvod té vaší party! Nikdo! vulgarity prezidenta Zemana nebagatelizuje! Ale nikdo z nás také nemíní bagatelizovat a nadále poslouchat sprosté breptání Karla Schwarzenberga. A hulvátství Padáka Kalouska. Nepodvádějte furt!

6 5
možnosti
MT

Muzete mi vysvetlit, jakeparty? Nebo ja nekde omlouvam mluvu Karla Schwarzenberga? Byli to zastanci Milose Zemana kterym to vadi u Schwarzenberga, ale u Zemana je to v poradku.

4 2
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1310x
Jsem člověk,který se nestydí za svůj názor, i když ne vždy je to názor většinový.

Seznam rubrik